AquaSecurity is een bloeiend familiebedrijf gespecialiseerd in ontwerp, installatie & onderhoud van sprinklerinstallaties. Wij staan garant voor teamwork, vertrouwen en een familiale sfeer. Onze gezonde onderneming blijft groeien en daarom zijn we op zoek naar nieuw talent om ons team van 130 vaste medewerkers te versterken.

AQUA FACTS

100% Belgisch familiebedrijf

Opleidingen in de Aqua Academy

Glijdende werkuren Start tussen 7u & 9u

Fun @ work met de Aqua Events

OPENSTAANDE VACATURES

Wil jij ook deel uitmaken van onze Aqua familie? Bekijk dan gauw onze vacatures of solliciteer spontaan!
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

WERKEN BIJ AQUASECURITY

100% Belgisch familiebedrijf

AquaSecurity is een bloeiende familiale onderneming die in 2002 werd opgericht door André Saelens. AquaSecurity bevindt zich op een boogscheut van Aalst en is gemakkelijk bereikbaar via verschillende invalswegen. AquaSecurity blijft, ook tijdens haar groei, een familiale sfeer uitademen. Rosie en Ralphie, onze twee office dogs, zijn daar het levende bewijs van.

Glijdende werkuren

Wij werken niet ‘nine to five’. We weten maar al te goed dat het jongleren tussen privé en professioneel leven niet altijd gemakkelijk is. Bij AquaSecurity kan je starten tussen 7 en 9, en vertrekken tussen 16u en 18u. Werk je eens wat minder lang? Geen probleem, dat haal je wel in op een andere dag!

AquaAcademy

We zijn trots op onze Aqua Academy. Daar bieden we jou de kans om een échte Aquakenner te worden! Naast het volgen van technische opleidingen krijg je ook de kans om persoonlijk verder te ontwikkelen. We bieden je bovendien veel kansen om professioneel verder door te groeien. Van monteur naar meestergast en projectleider, de mogelijkheden zijn legio! Ook op gebied van ergonomie, productiviteit en technologie volgen we de laatste ontwikkelingen. Onze aantrekkelijke en recent vernieuwde werkruimtes zijn uitgerust met de nieuwste IT-tools, stilteruimtes, elektrisch verstelbare bureaus, … We hebben alles in huis om jouw carrière verder te boosten!

AquaCafé

Work hard, play hard! Bij AquaSecurity wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om samen leuke dingen te doen. Elke eerste vrijdag van de maand zitten we gezellig bijeen in ons Aqua Cafe en daarnaast organiseren we nog veel andere activiteiten: een familiedag, teambuildings, vettige vrijdag, … We voorzien elke week vers fruit voor iedereen en onze ‘office dogs’ zorgen dagelijks voor de nodige ontspanning.

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?